Twaalfjarig meisje in haar woning bedreigd en verkracht

8218

Een twaalfjarig meisje in Paramaribo verklaarde aan de politie dat zij middernacht door een onbekende manspersoon in haar huis werd verkracht. Zij gaf verder aan dat ze deze man wel vaker in de buurt bij een winkel zag staan.

Volgens de verklaring van het meisje gaf ze aan dat ze lag te slapen met haar drie zusjes en een broertje, toen ze plots geklop hoorde aan de voordeur. Ze werd bang en bedekte haar hoofd met een deken. Daarna hoorde ze haar kamerdeur opengaan en voelde zij dat er iemand aan haar voet trok. Toen ze de deken van haar afgooide en trachtte om hulp te roepen zag ze dat de man een mes bij zich had, waarmee hij haar bedreigde haar te zullen vermoorden als zij een kik zou geven. Ze moest onder bedreiging met hem naar de keuken meelopen, waar hij een baddoek van de waslijn haalde en op de vloer legde. Hij kleedde haar uit en smeerde wat spijsolie op zijn geslachtsdeel, waarna hij haar verkrachtte. Toen hij na zijn daad het huis verliet, riep het slachtoffer de hulp van haar tante. Omdat ze ook nog van de pijn klaagde, werd ze naar de Spoed Eisende Hulp afgevoerd.

De politie nam al het bewijsmateriaal: zoals de besmeurde bebloedde baddoek, haar onderbroek en de fles spijsolie mee voor verdere onderzoek.