Twee verdachten aangehouden voor diefstal buitenboordmotor

1360

De recherche van regio West heeft de 32-jarige Kimradj J. alias Mieke en Jerret F. (30) op vrijdag 18 november aangehouden. De man wordt ervan verdacht een goed dat van diefstal afkomstig is te hebben gekocht.

In het district Saramacca is er een buitenboordmotor van een benadeelde gestolen. De man deed aangifte tegen onbekende daders. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan het recherche team van Nickerie.

De wetsdienaren troffen bij onderzoek de buitenboordmotor aan de boot van Kimradj te Clarasluis in het district Nickerie aan. Hij kon de herkomst van de machine niet verklaren. Onderzoek wees uit dat de motor met het voertuig van Jerret is vervoerd naar Nickerie.

Jerret en Kimradj zijn hangende het onderzoek ingesloten na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.