Vrouw vastgebonden na diefstal in supermarkt

4703

Nadat een vrouw diefstal zou hebben gepleegd in een supermarkt is zij aan een paal vastgebonden. De politie van Kwatta heeft deze zaak in onderzoek. Hiervan is er een filmpje gemaakt, die vervolgens op sociale media is verspreid.

Na een telefonische melding op maandag 21 november dat een vrouwspersoon op heterdaad is betrapt door een winkelier toen zij bezig was poedermelk te stelen, deed de politie van Kwatta het adres aan voor onderzoek

Daar aangekomen werd de verdachte niet ter plaatse aangetroffen. De winkelier verklaarde aan de wetsdienaren zijn goederen te hebben teruggenomen en wenste geen aangifte te doen. De politie verliet toen de plek. Verdere onderzoek wees uit dat deze vrouwspersoon het tot een gewoonte heeft gemaakt om te stelen in winkelzaken in het ressort.

De volgende dag werd de politie geconfronteerd met een filmpje via de sociale media. Daarop is duidelijk te zien dat de verdachte die in het rood gekleed is, na de diefstal aan een paal is vastgebonden. Het is vooralsnog niet bekend bij de politie wie de vrouw heeft vastgebonden.

De winkelier in kwestie is door de politie van Kwatta opgeroepen. Hij zal worden geconfronteerd met het filmpje. De vrouw heeft nog geen aangifte gedaan van deze mishandeling. Het rapport van deze zaak zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.