18-jarige Ramon ingesloten na steekincident

2390

De politie van Keizerstraat heeft op zaterdag 26 november de 18-jarige Ramon W. aangehouden voor zware mishandeling.

Een dozijn jonge mannen liep gezellig aan de Waterkant. Een trio kwam van tegengestelde richting aanlopen. Een van de drie heren kwam met het lichaam van één uit het dozijn in contact. Er ontstond toen een woordenwisseling.

Ramon behorende tot het dozijn, haalde een scherp voorwerp tevoorschijn en ging de jongeman uit het trio daarmee te lijf. Hij bracht hem een steekverwonding toe aan zijn rechterborst. Bij de komst van de politie had Ramon de plek reeds verlaten. Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar er operatief is ingegrepen. Zijn situatie is stabiel.

Ramon is kort na het gebeuren opgespoord en aangehouden. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald. De steekgrage jongeman werd voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.