Politie vordert rijbewijs in van dronken bestuurder die aanrijding veroorzaakte

719

Zondagochtend, 20 november vond er een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg tussen twee auto’s. De politie van Livorno troffen ter plaatse de twee voertuigen en de bestuurders aan. Beide voertuigen hadden een rechter en een linker kapotte zijspiegel.

Onderzoek wees uit dat de twee bestuurders in tegenovergestelde richting reden. De ene bestuurder reed over de MLK-weg richting Paramaribo. Op een gegeven moment kwam hij op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de aanrijding. De zijspiegels van beide voertuigen zijn gebroken. Het voertuig van de veroorzaker heeft ook schade aan de schokken demper. De veroorzaker bleek onder invloed van alcohol te verkeren.

Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de veroorzaker ingevorderd. De andere bestuurder was niet onder invloed van alcohol. Het dossier is opgemaakt en verstuurd naar het Openbaar Ministerie.