Twee personen aangereden door dronken bestuurder

1304

De 23-jarige autobestuurder Lorenso S. is op zondag 4 december door de politie van Latour aangehouden. Lorenso heeft twee personen die voor een winkel zaten te borrelen, aangereden. Dit gebeurde aan de aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van de Van Kallenweg. De wetsdienaren troffen ter plaatse de twee slachtoffers en Lorenso aan.

Onderzoek wees uit dat Lorenso die onder invloed van alcohol verkeerde op een gegeven moment de controle over de besturing van het voertuig heeft verloren. Hij geraakte van de weg en reed twee personen die voor de winkel zaten aan, waarna het voertuig tot stilstand kwam.

De slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Dezezijn ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.
Lorenso is aangehouden voor het aanrijden van personen langs de openbare weg die zwaar lichamelijke letsels hebben opgelopen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de autobestuurder ingesloten. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.