Vier accu’s buitgemaakt aan de Tout Li Faut Middenweg

634

Op twee verschillende adressen aan de Tout Li Faut Middenweg zijn er diefstallen van accu’s gepleegd. Op maandag 5 december hebben benadeelden aangifte gedaan van diefstal van accu’s van hun voertuigen.

De eigenaar van het eerste geval merkte in de ochtend van maandag 5 december dat het deksel van de batterij bak op de vloer in de garage lag naast het voertuig. Hij ontdekte vervolgens dat de batterijen van het merk INCO, 75 ampère, waren weggenomen.

In dezelfde straat zijn op een ander adres ook twee accu’s weggenomen van een pick-up. Deze benadeelde wilde in de vroege ochtend van maandag 5 december zijn voertuig starten, maar het sloeg niet aan.
Hij ontdekte dat zijn twee accu’s van het merk YOKO, 80 ampère, waren weggenomen.

De politie van Houttuin doet een beroep op een ieder die informatie kan verschaffen over de diefstallen om deze door te spelen op de telefoonnummers 0372544 en 0372588.

Indien batterijen aan u ter verkoop, is het raadzaam naar de herkomst te vragen, en bij twijfel de politie in te schakelen.