Rijbewijs autobestuurder na aanrijding alsnog ingevorderd

689

Het rijbewijs van de 36-jarige autobestuurder, Georgine R. is op vrijdag 2 december door de politie van Munder ingevorderd. Dit gebeurde nadat een week terug de wetsdienaren een melding kreeg van een aanrijding tussen een auto en fiets aan de Aquariusstraat. Daar aangekomen werd de fietser op het wegdek aangetroffen. Gebleken is dat beide voertuigen in dezelfde rijrichting reden over de weg. De fietser reed voorop. De chauffeuse haalde de fietser in op het moment toen die een rechtse bocht beschreef.

De fietser werd aangereden en liep letsels op. Per ontboden ambulance is het slachtoffer met een borstwervel fractuur afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.
De auto bestuurder werd opgeroepen zich op 2 december aan te melden op het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is haar rijbewijs alsnog ingevorderd. Het dossier is opgemaakt en voor verdere afhandeling opgestuurd naar Parket.