Woningbrand te Uitvlugt eist 1 dode

1467

Tijdens een woningbrand heden, donderdag 8 december aan de Agillalaan te Uitvlugt, is een man omgekomen.

De woning werd door de politie van Uitvlugt in lichterlaaie aangetroffen. Het bleek dat de manspersoon zich nog in het pand bevond dat heel goed beveiligd was. De brandweerlieden konden het traliewerk open forceren en de man bevrijden.

Het slachtoffer heeft brandwonden opgelopen. Voordat er medische hulp kon worden geboden, liet de man wiens identiteit nog niet bekend is, het leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Dinsdag 6 december is een 68-jarige vrouw aan de Saturnusstraat onder dezelfde omstandigheden omgekomen. Zij kon het huis niet uit door de zware beveiliging. Het is buren ook niet gelukt haar te helpen, omdat zij niet binnen konden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. Het is eveneens niet bekend of de huurwoning die op het elektriciteitsnet was aangesloten tegen brand is verzekerd.