26-jarige Elvan ingesloten voor mishandeling

859
LEIDSCHENDAM - Een verdachte in de boeien. ANP XTRA LEX VAN LIESHOUT

Elvan A. (26) is op donderdag 8 december door de politie van Latour ingesloten na een onderzoek. Elvan heeft op donderdag 25 november met twee andere jonge mannen ene Jeffon mishandeld.

Jeffon deed aangifte van mishandeling tegen het drietal.Volgens zijn verklaring bevonden zij zich op een feestje op een adres aan de Ramgoelamweg. Op een bepaald moment viel hij de vriendin van één van de jonge mannen lastig.

Jeffon werd aangesproken, maar gaf daar geen gehoor aan. Er ontstond een woordenwisseling die eindigde in een vechtpartij. Jeffon werd letsels toegebracht met een deksel van een waterput. Per eigen gelegenheid bezocht hij een arts.

De verdachten werden opgespoord en Elvan is op 8 december aangehouden. Hij heeft verklaart uit zelfverdediging te hebben gehandeld. De aangever duwde hem eerst met een fiets en bedreigde hem met een scherpvoorwerp te zullen neersteken.

Hangende het verdere onderzoek is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie Elvan ingesloten. Zijn vrienden worden opgespoord.