Brand in magazijn te Welgedacht C weg

929

Op donderdag 8 december woedde er een brand in een magazijn van een ondernemer aan de Welgedacht C weg.
De ondernemer heeft grote schade geleden. De politie van Regio Midden kreeg de melding omstreeks 14.15 uur.

Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren het brandende pand aan. De ingeschakelde Brandweer kon de brand tijdig blussen. Een deel van de inboedel is gered. Meer dan de helft is echter verloren gegaan. In het magazijn had de ondernemer grote PVC buizen opgeslagen en andere onderdelen.

De politie moest gedurende de namiddag tot de vroege ochtend van vrijdag 9 december tot twee keren toe weer uitrijden en de Brandweer inschakelen om nablussing werkzaamheden te verrichten. Het vuur laaide zachtjes weer op maar de Brandweer kon erger voorkomen.

Het pand is tegen brand verzekerd. De afdeling Forensische Opsporing is belast met het onderzoek.