Woordenwisseling leidt tot kappartij

1106

Op dinsdag 13 december werden twee mannen met kapverwonden per ontboden vervoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis. Na een melding via de Centrale Meldkamer toefden de wetsdienaren van ressort Geyersvlijt naar het opgegeven adres. Daar troffen ze drie mannen aan, van wie twee met kapverwondingen.

Omstanders gaven aan dat drie mannen, twee gewapend met scherpe voorwerpen, in een woordenwisseling verwikkeld raakten en elkaar verwondingen toebrachten. De politie kan nog niet aangeven wat het motief is van de kappartij. De twee gewonden werden naar AZ afgevoerd en de derde man,  Alex P. (22) werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, maar hij ontkende de anderen te hebben verwond.

Het gevonden scherpe werd in beslag genomen. Tjatterpal L., 38, werd na de medische behandeling ook overgebracht naar het politiebureau. Deze twee werden voorgeleid en ingesloten, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie(O. M). De tweede gewonde, ‘ Mozes’, is nog niet voorgeleid, omdat hij niet aanspreekbaar was. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van Geyersvlijt.