Vriend brengt ex-vriendin steekverwondingen toe

1627

In het ressort Latour vond er woensdag 14 december een steekpartij plaats waarbij de 32-jarige Cherelyn L. verschillende steekverwondingen heeft opgelopen aan haar lichaam.

Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat haar ex-vriend Donovan A. (32) haar de steekverwondingen heeft toegebracht. Aangezien zij veelvuldig ruzie kreeg en mishandeld werd door de man bracht zij drie maanden geleden een einde aan de relatie.

Op 14 december kreeg ze onverwacht bezoek van Donavan. Hij kwam de woning binnen en eiste alles op dat hij haar heeft gegeven. Ze weigerde, waarna hij naar de keuken liep en een fles wijn leeg dronk. Hij gooide de lege fles naar haar toe, maar zij kon tijdig uitwijken hiervoor. Hij greep vervolgens naar een scherp voorwerp en bracht haar steken toe aan haar lichaam. De verdachte had voor de komst van de politie de plaats verlaten.

Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is zij heengezonden en verwezen naar een specialist.
Aan de aanhouding van Donovan wordt gewerkt.