Smokkelaar met liters melasse en chemicaliën aangehouden

806

De 41-jarige Parmanand L. is op woensdag 14 december om 19.30 uur door de politie van Nickerie aangehouden voor het overtreden van de wet op Economische Delicten.

De smokkelaar heeft op die bewuste dag liters melasse en chemicaliën het land proberen uit te smokkelen naar het buurland Guyana. De wetsdienaren die de ingekomen informatie hebben uitgewerkt, deden de plek te Clarasluis aan en troffen de smokkelaar aan die bezig was de goederen in een boot te laden.

De motorist verliet de plek heel snel bij het zien van het politievoertuig. De goederen, 180 liters melasse en 80 liters chemicaliën, zijn in beslaggenomen en Parmanand is aangehouden. Op donderdag 15 december is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie de zaak buiten proces afgehandeld.
De verdachte heeft een boete van drieënveertig duizend Surinaamse Dollars betaald.