Soenita aangehouden vanwege verduistering geldsbedragen in SRD en vreemde valuta van schoonfamilie

1457

De 42-jarige Soenita die ervan werd verdacht in het jaar 2015 geldsbedragen in SRD en vreemde valuta van haar schoonfamilie te hebben verduisterd, is op maandag 12 december door de politie van Munder aangehouden.

Gelet op haar functie binnen het bedrijf waar ze werkt zou zij enkele zaken voor de familie regelen waarvoor zij geld had ontvangen. Na een jaar bleek dat de mevrouw geen enkele zaak had geregeld voor de familie.

In de maand juni is er aangifte tegen haar gedaan. De familie gaf aan dat zij geen strafrechtelijke vervolging tegen haar wensten. Zij wilden slechts hun geld terug. Aangezien zij de geldsbedragen niet terug betaalde, schakelde de familie de politie weer in. Soenita werd opgeroepen en aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld. Nadat de gelden via haar advocaat zijn terugbetaald, is Soenita in vrijheid gesteld.