Vliegtuig President Bouterse in brand gevlogen meldt CBN-TV

3926

Via de nieuwsmedia cbn-tv.com werd vorig week vrijdag het bericht gelanceerd dat het vliegtuig waarin President Bouterse naar Guyana vloog vlam zou hebben gevat op de internationale luchthaven Ogle.

De perschef van het Kabinet van de President gaf aan dat dit verhaal geheel niet klopt. Er was namelijk niks aan de hand met het vliegtuig en van een rookontwikkeling aan het toestel zou ook niks daarvan waar zijn. Limburg vond het heel erg dat dit onjuiste nieuwsbericht is gelanceerd. Volgens hem was het al in de planning dat de President een gewoon eendaagse staatsbezoek naar Guyana zou brengen en dat de President ook in het Nickerie zou landen.

Tenslotte stond ook op agenda het bijwonen van de uivaartdienst van Robie Riedewald in het district Coronie.