Arbeider brengt werkgever steekverwondingen toe in de rug

1661
Man with knife

De 26-jarige Vinodkoemar J.kreeg op dinsdag 13 december een woordenwisseling met zijn werkgever en heeft hem verwond met een scherpvoorwerp. De verdachte werd op vrijdag 16 december door de politie van Latour aangehouden voor mishandeling.

Vinodkoemar had op die bewuste dag zijn werkzaamheden die hij moest afronden niet gedaan. Hij werd aangesproken door de werkgever. Dit viel niet in goede aarde bij Vinodkoemar en er ontstond een woordenwisseling tussen partijen. De arbeider bracht de werkgever steekverwondingen toe in de rug met een scherpvoorwerp. Het slachtoffer ging per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na de medische behandeling verliet hij op eigen risico de ziekeninrichting. Hij weigerde opgenomen te worden.

De politie van Latour spoorde de verdachte op. Hij werd aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.