Slachtoffer loopt schotverwondingen op tijdens gevecht

959

Op maandag 19 december kreeg de politie van Sipaliwini de melding vanuit de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo dat een manspersoon met schotverwondingen vanuit Drietabbetje door Medizeb is binnengebracht.

Het slachtoffer bleek niet aanspreekbaar te zijn. Volgens het voorlopige onderzoek moet het slachtoffer op zondag 18 december in een gevecht zijn geraakt met ene Lucas te Selakreek. De verdachte was gewapend met een jachtgeweer. Op een bepaald moment loste hij enkele schoten met het jachtgeweer op de 43-jarige Marlon .

Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid afgevoerd naar de plaatselijke poli. Hij werd voor medische hulp met het vliegtuig van Medizeb overgevlogen naar het Academisch Ziekenhuis. Er moest gelijk operatief worden ingegrepen.

De verdachte is nog voortvluchtig. Aan zijn aanhouding wordt gewerkt.