Bekende van de politie aangehouden wegens poging tot inbraak

699

Op dinsdag 20 december kreeg de politie van Flora de melding binnen dat een manspersoon in de buurt rond hing. Bij onderzoek ter plaatse is gebleken dat het gaat om de bekende 49-jarige Cyriel H. alias ‘Toenke’ die een container poogde in te breken.

Een eigenaar heeft de container op de berm in de straat geplaatst waarin hij zijn bouwmaterialen heeft opgeslagen. De verdachte had de deur reeds geforceerd maar kreeg geen kans binnen te dringen, dankzij de oplettende buren.

De politie trof werktuigen aan die de verdachte heeft gebruikt om de deur te forceren. Deze zijn samen met handschoenen in beslaggenomen.

‘Toenke’ is overgebracht naar het bureau. Na afstemming met en lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.