Drie verkeersdoden voor vandaag, 70ste verkeersdode voor 2016

9627

Aan de Delhiweg in het district Nickerie vond er heden een dodelijke aanrijding plaats. Bij de aanrijding zijn betrokken een busschauffeur en een bromfietser met een driejarige kind.

De bromfietser die dat kind op dat ogenblik voorin op de bromfiets bracht, kwam door tot nog toe onbekende redenen op de rijhelft van de bus terecht die in tegenovergestelde richting reed. Het kind kwam op het wegdek te vallen waarbij het kind een slag kreeg aan het hoofd met als gevolg een dodelijke afloop. De dood werd door de arts vastgesteld.

De vader van het kind is naar het ziekenhuis afgevoerd. De blaastest zal ook moeten uitwijzen of een overschot aan alcoholgebruik de oorzaak is geweest van deze aanrijding.

Voor vandaag zijn er inmiddels al 3 verkeersdoden te betreuren. De verkeersongevallen met dodelijke afloop waren ten eerste de voetganger die is aangereden aan de Henk Arronstraat, de tweede dodelijke aanrijding was de bromfietser aan de Indira Ghandiweg en tenslotte in het district Nickerie het kind dat ongelukkigerwijs op het wegdek terecht is gekomen en een slag kreeg aan het hoofd.
Suriname telt op dit moment de 70 ste verkeersdode.