Auto inbreker op heterdaad betrapt door eigenaar

1159

In het stadscentrum is op dinsdag 20 december de 48-jarige auto inbreker Elvis , door de leden van de bikers aangehouden. De verdachte is op heterdaad betrapt door een benadeelde toen hij zijn voertuig instapte. Elvis zat op de achterzitting van het voertuig. De eigenaar schakelde gelijk de Bikers Unit in. De wetsdienaren merkten op dat het om de topklasse inbreker Elvis gaat.

Onderzoek wees uit dat hij in twee voertuigen heeft ingebroken. De benadeelde van het andere voertuig bevond zich op dat moment op het politiebureau voor het doen van aangifte. De ervaren inbreker verklaarde met een ijzeren staaf de tochtraampjes van de voertuigen stuk te hebben geslagen, waarna hij de portieren open kreeg. Hij is vaker ingesloten voor diefstal. De verdachte werd overgedragen aan de politie van het ressort Centrum.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Elvis gratis loge geboden in het cellenhuis.