71ste verkeersdode op eerste kerstdag te Albina gevallen

1055

Suriname noteerde op de eerste Kerstdag de 71ste verkeersdode. Omtstreeks 22.00u. in de avond vond er een verkeersongeval met een dode aan de Luitenant Weyneweg te Albina plaats . Het gaat om de 16-jarige Shaqille Boi die drie inzittenden bij zich had. Hij was vermoedelijk de bestuurder van het voertuig geweest.

De chauffeur die met een hoge snelheid reed, kwam met zijn drie inzittenden in de sloot terecht, toen hij vermoedelijk voor een gat uitweek en hierdoor de controle over het stuur verloor en tenslotte over de kop sloeg. De dood van de chauffeur werd door de arts vastgesteld. Het lijk werd voor autopsie in beslag genomen. Twee van de drie inzittenden raakten ernstig verwond en waren richting St. Laurent afgevoerd voor medische hulp vervoerd.