Dinsdagochtend, 22 december vondt er een beroving aan de Walabastraat. De rovers hebben bij de beroving de dagopbrengst, mobiele telefoons van de slachtoffers en een onbekend aantal digicel belkaarten buit gemaakt.

De winkelier liep een barstwond op aan het hoofd. De wetsdienaren die de plek aandeden voor onderzoek konden via camerabeelden zien hoe de beroving heeft plaatsgevonden. Op de beelden is te zien hoe de verdachten met een kapotte fles de winkelier hebben verwond. De fles is in de winkel weggenomen en gebroken door de criminelen om zodoende hun daad te plegen.

De daders verlieten de plek voor de komst van de politie. Een uur later werd door een oplettende burger aan de Centrale Meldkamer (CMK) doorgegeven dat er een voertuig met bloedsporen was gesignaleerd aan de Bolletriestraat. Het RBT reageerde op het gelanceerde bericht van CMK. De 18-jarige Arcenio K. en de 19-jarige Roёl K. zijn aangehouden en overgedragen aan BNH. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Arcenio en Roёl ingesloten. Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis en is na medische behandeling heengezonden.