Nieuwe applicatie “Blijf op de hoogte” publiekelijk gemaakt voor Surinaamse gemeenschap

848

De appfctry is in 2016 van start gegaan met de ontwikkeling van een Android applicatie voor de Surinaamse gemeenschap. Op 26 december was het dus zover dat deze applicatie publiekelijk werd gemaakt.

Met deze applicatie kan de de Surinaamse gemeenschap binnen een oogwenk allerhande informaties: zoals storingen van onder andere nutsvoorzieningen tot verkeersinformatie krijgen. Ook bronnen van de verschillende nieuwssites en het aantal groeiende bronnen van informatie krijgen middels deze applicatie een centrale plek.

De applicatie onder de naam: “Blijf op de hoogte” is gratis beschikbaar via Google Playstore en is heel handig voor zowel de Surinaamse gebruikers als toeristen die ons land willen komen bezoeken. Hiermee hoopt de appfctry invulling te geven aan de behoefte van informaties van elke gebruiker in Suriname.

Klik hier om de applicatie te downloaden