Levenloze lichaam met steekverwondingen gevonden in een bosschage

1395

Op donderdag 29 december is in een bosschage aan de Kleinestraat, het lijk van de 48-jarige Maarten Adenildo alias “Neginho” ontdekt.

Bij aankomst van de westsdienaren werd het ontzielde lichaam dat steekverwondingen vertoond met ontbloot bovenlijf aangetroffen. Aan de hand van de aangetroffen sporen bestaat het vermoeden dat “Neginho” om het leven is gebracht en vervolgens op de plek waar het lijk is gevonden moet zijn gedumpt. ”Neginho” is een bekende van de politie, die bij zijn aanhouding in het jaar 2015 bovengenoemde personalia heeft doorgegeven. Op het lijk zijn er geen enkele bescheiden aangetroffen.

Het onderzoek wees uit dat “Neginho” voor het laatst in de ochtenduren nog is gezien in de omgeving van Paramaribo Noord. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.