Bejaarde vrouw dood aangetroffen in haar woning

907

Op zaterdag 31 december is een bejaarde vrouw dood aangetroffen in haar woning. Het gaat om Saridin Toekinem die alleen woonde nam gewoonlijk elke dag contact op met haar familie. Toen de familie twee dagen niets van de vrouw had vernomen, werd het adres aangedaan. De woning werd potdicht aangetroffen. Zij besloten het slot van de voordeur open te breken. Bij de eerste stap in de woning merkten zij ongeregeldheden en schakelde zij gelijk de politie in.

Ter plaatse aangekomen trof de politie het levenloze lichaam van de vrouw aan. De aangetroffen sporen doen het vermoeden rijzen dat er misdrijf in het spel is. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Het lijk van Saridin Toekinem is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor de obductie. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verdere onderzoek.