Rovers schieten op politie

3112

Op zondag 1 januari kreeg de politie van Lelydorp de melding dat er een beroving gaande was aan de Indira Ghandiweg. De wetsdienaren snelden zich naar het opgegeven adres. Toen de criminelen merkten dat de politie er was, openden zij het vuur op de wetsdienaren. De politie beantwoorde het vuur weer. De rovers vluchtten via de achterkant van het terrein weg met achterlating van een aantal hagelpatronen en delen van een jachtgeweer.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat vermoedelijk vier gemaskerde en gewapende manspersonen de woning van de slachtoffers zijn binnengedrongen. De heer des huizes heeft een slag moeten incasseren aan het hoofd. Hij heeft een een barstwond opgelopen.Er zijn een aantal goederen van de slachtoffers buit gemaakt.

De zaak is in onderzoek bij de recherche van regio Midden.