Tweetal met overluide muziek verzetten zich tegen de politie

2014

Op vrijdag 23 december bevonden Trewish H. en Dinesh J. beiden 23 jaar oud, aan de Waterkant te Domburg met overluide muziek. De politie van Domburg di deze melding ontving, trof daar aangekomen beide heren plezier makend aan. Ze werden aangezegd de volume sterkte van hun muziek te verminderen.

De heren gaven daar gehoor aan en de politie vertrok. Een poosje later moesten de wetsdienaren na weer een melding de plek opnieuw aandoen. Beide heren provoceerden de wetsdienaren middels beledigende opmerkingen en gooien met alcohol. De sterke arm ging toen over tot aanhouding van dit duo die behalve op de politie ambtenaren ook zichzelf flink wat alcohol hebben gegoten. Toen ze nuchter waren werden zij op zaterdag 24 december voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het tweetal na een ernstige waarschuwing heengezonden.