Twee rijbewijzen van veroorzakers van aanrijdingen zijn door de politie van het ressort Latour in de laatste week van december 2016 ingevorderd.

De ene aanrijding deed zich op zaterdag 24 december voor aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van de Margarine Vettenfabriek. Een 33-jarige autobestuurder reed daarbij een bromfietser aan. De vrouw reed over de Indira Ghandiweg en sloeg plotseling linksaf zonder voorrang te verlenen aan de bromfietser die over het rijwielpad reed. De bromfietser liep letsels op. Medisch onderzoek wees uit dat het slachtoffer een onderkaak fractuur heeft opgelopen.

Het tweede geval deed zich voor op maandag 26 december aan de Ephraimzegenweg ter hoogte van de Mahadewweg, waar een 39-jarige auto bestuurder een kind aanreed. Het kindje verloor daarbij een voortand. Na medische behandeling op de afdeling Spoed Eisende Hulp is het slachtoffer verwezen naar de specialist.

De rijbewijzen van beide bestuurders zijn op vrijdag 29 december ingevorderd vanwege het feit dat de slachtoffers lichamelijk letsel hebben opgelopen.