Voortvluchtige veroorzaker aanrijding met dodelijk afloop aangehouden

1939

De 28- jarige voortvluchtige autobestuurder Ricardo K. die op vrijdag 23 december de 23-jarige voetganger Loyd Kharagitsing dodelijk heeft aangereden nabij de kruising van de Letitia Vriesdelaan en de Henk Arronstraat is door de politie van ressort Centrum op vrijdag 30 december opgespoord en aangehouden.

Na een oproep van de politie om informatie uit de gemeenschap is na een verkregen en uitgewerkte tip de autobestuurder die bekend staat als “Borsu” en “Bigiman” op zijn werkplek aangehouden. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau alwaar hij een volmondige bekentenis aflegde.

Hij verklaarde echter uit angst de plek van het ongeval te hebben verlaten. Borsu is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.