Donavon in verzekering gesteld vanwege mishandeling ex-vriendin

892

Nadat de 33-jarige Donavon A. in de maand december zijn vriendin verwondingen heeft toegebracht ter hoogte van haar bil, is hij op dinsdag 3 januari aangehouden door de politie van Latour.

Nadat de dame de relatie heeft beëindigd, toog Donovan naar de woning om zijn kleren op te halen en alles dat hij haar ooit eens zou hebben gegeven. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee. Donovan pakte een scherpvoorwerp en bracht zijn ex-vriendin een steekwond toe.

Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp voor medische behandeling. Donovan die vernam dat de politie naar hem op zoek was, meldde zich uit eigen beweging aan op het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.