In het ressort Livorno vondt er vanmiddag een aanrijding plaats tussen twee voertuigen op kruising van de Pandit Paltan Tewarie- en Tjon A Kietweg.

15934204_10154468601412772_3865450_oUit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan de 25-jarige bestuurder Anjinie S. reed over de Tjong A Kietweg komende vanuit de Taut Luit Fautweg gaande richting de Pandit Paltan Tewarieweg.
De bestuurder van het andere voertuig, Rabinderkoemar F, reed over de Pandit Paltan Tewarieweg. Hij kwam vanuit de Martin Luther Kingweg en ging richting de Sitalweg. In zijn voertuig zaten ook zijn vrouw en 4-jarige kind.

Gekomen op de kruising gevormd door de P.Paltan Tewarieweg en de Tjong A Kietweg verleende Anjinie geen voorrang aan Rabinderkoemar die over de voorrangsweg reed, met als gevolg de aanrijding. Beide voertuigen zijn door de botsing in de trens beland.

15935455_10154468601817772_1638664188_oHet vermoeden bestaat dat het kind door de klap uit het voertuig is geslingerd en onder één van de banden van de auto terecht is gekomen. Omstanders hebben met hun hand de klei onder de band weggegraven om zo het kind uit de benarde situatie te bevrijden. Echter bleek het dat de 4-jarige Jaanvi Firtoe het leven heeft gelaten. Ook de 36-jarige Sakita Firtoe- Ramkhelawansing liet ter plaatse het leven.
Per ontboden ambulance zijn beide bestuurders afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Het rijbewijs van Anjinie S. is ingevorderd. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van Sakita en Jaanvi in beslaggenomen voor obductie.

Met het overlijden van deze verkeersslachtoffers staat de verkeersbarometer landelijk nu op 3.