Ex-vriendin ingesloten vanwege vernieling en mishandeling

1178

Nadat op maandag 2 januari een benadeelde aangifte deed van vernieling, mishandeling en bedreiging, is de 24- jarige Rochidi R. op donderdag 5 januari aangehouden en ingesloten na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

De man beweerde dat zijn ex-vriendin goederen van hem ter waarde van een groot geldsbedrag in Euro zou hebben vernield. Hij zou de liefdesrelatie met haar hebben beëindigd en de jongedame kon zich daar niet in terugvinden.

De ex-vriend deed op de bewuste dag haar adres voor het afhalen van zijn kledingstukken en andere goederen. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee en de dame ging over tot het vernielen van de goederen. In haar agressieve bui nam Rochidi een hap van zijn schouder. De agressieve ex-vriendin is opgespoord, aangehouden en ingesloten.