Kokosnoot dief betrapt door wachter

1068

De 50-jarige Roy B. is op donderdag 5 januari door de politie van Munder aangehouden.
Roy is op heterdaad betrapt door een wachter toen hij op een school in het ressort kokosnoten stal. De verdachte had reeds een zak gevuld om er mee te nemen. De wachter hield hem aan en Roy werd overgedragen aan de ingeschakelde politie.

De dief werd overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het onderzoek bleek echter dat deze verdachte werd gezocht voor een ander gepleegd strafbaar feit. Hij moet op dinsdag 28 juni van het afgelopen jaar een gascilinder hebben weg genomen op een adres in het ressort. Bij confrontatie door middel van fotomateriaal ontkende hij in eerste instantie, maar gaf naderhand toe.

Roy verklaarde eveneens meermalen kokosnoten te hebben gestolen bij voornoemde school. Deze verkocht hij voor een appel en een ei.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de kokosnootdief achter slot en grendel geplaatst.