Het tweetal verdacht van moord Curacaoweg voor het gerecht

3821
33-jarige Giavannea Singotani - Setroredjo.
33-jarige Giavannea Singotani – Setroredjo.

De moordverdachten Jerry M. en Legimin T. verschenen eerder deze week voor het gerecht. Zij waren betrokken geweest bij het geval van diefstal met geweldpleging aan de Curacaoweg in het district Wanica, waarbij de vrouw des huizes, kwam te overlijden. Het tweetal wordt ervan verdacht de moord op de 33-jarige Giavannea Singotani gepleegd te hebben op 22 juli 2016.

Legimin T. gaf bij het vooronderzoek aan dat hij van de man van haar moest meehelpen Giavannea vast te houden en te mishandelen. Het echtpaar had namelijk relatieproblemen. Legimin verklaarde verder dat hij haar in een wurggreep vasthield, maar haar losliet, toen hij voelde dat zij verslapte.
Beide mannen zullen bij de eerstvolgende zitting gehoord worden.