Nickeriaan die aan huiselijk geweld schuldig maakte, ingesloten

700

De politie van Waldeck heeft de agressieve Rampadarath (64) op maandag 9 januari ingesloten. Na diep in het glaasje gekeken te hebben, kon Rampadarath een woordenwisseling met zijn vrouw niet aan en takelde haar af. Zij liep daarbij een armfractuur op. Niet gediend voor dit soort mishandelingen, stapte de vrouw het politiebureau binnen en legde de politie nauwkeurig uit wat haar dronken man haar heeft aangedaan.

Ramparadath heeft wel tevergeefs getracht zijn vrouw hiervan te weerhouden door te stellen dat zij door een val de fractuur heeft opgelopen.

De politie hield Rampadarath aan en werd op het politiebureau opgehouden om weer bij zijn zinnen te komen. Nadat hij niet meer beschonken was, werd hij voorgeleid en ingesloten. Natuurlijk met eerst de nodige afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.