Vrachtwagenchauffeur levenloos aangetroffen

1659

Op maandag 16 januari is de 60-jarige Humro Pahlads levenloos in de cabine van een truck aan de Martin Luther Kingweg aangetroffen.

De politie van Paranam kreeg de melding dat een vrachtwagen in een langs de weg lopende goot is beland en dat er zich vermoedelijk persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan. De wetsdienaren troffen aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van het Alfonsproject een trekker in het bosschage aan. De bestuurder vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

De andere instanties zoals de Forensische Opsporing van de politie zijn ook ter plaatse geweest voor onderzoek. Ooggetuigen merkten op dat het voertuig plotseling van de weg geraakte en in het bosschage terecht kwam.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. De politie van Paranam onderzoekt deze zaak verder.