Dakloze man om het leven door verdrinking in zandput

2178

Een 39-jarige dakloze man K.G die na eten van enkele omstanders te hebben gehad in het water een duikje nam, kwam nooit meer boven water. Een van de omstanders die ook in het water ging om poolshoogte te nemen, merkte op dat dat de dakloze niet meer te zien was. De politie werd gealarmeerd. Rond half vier zaterdagmiddag werd volgens de brandweervoorlichter Olton Pinas de duikersteam van de brandweer ingeschakeld om een zoektocht te starten naar het lijk van deze heer, maar zonder resultaat.

De brandweer kreeg pas rond half acht zondagochtend de melding binnen dat het lijk was aangespoeld. Zij hebben dat ontzielde lichaam toen uit het water gehaald. De arts stelde de dood door verdrinking vast. De verdrinking vond plaats in een zandput aan de Ramdinweg te Vredenburg Serie A.