Omgekantelde mini tractor eiste een slachtoffer op

1174

Romeo Jhapsie (54) is op zondag 15 januari aan de Tawajariweg verongelukt. Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie van Jarikaba de melding van het tragische ongeval binnen. De politie trof bij aankomst op de plek het ontzielde lichaam van het slachtoffer aan.

Romeo was op zijn minitractor bezig maaiwerkzaamheden te verrichten, terwijl de arbeiders andersoortig werk deden. Toen de laatstgenoemden hem op een bepaald niet meer zagen, namen ze poolshoogte. Daarbij zagen ze de minitractor in een trens. Toen de minitractor door de arbeiders met hulp van omstanders werd verwijderd, zat Romeo onder het voertuig, zijn hoofd bedolven in modder en zijn hemd vast aan de versnellingspook. Toen hij eenmaal bevrijd werd, vertoonde hij geen leven meer.

De politie werd van het ongeval verwittigd en de wetsdienaren op hun beurt riepen de andere verantwoordelijke instanties op. Een arts die erbij werd gehaald, stelde de dood vast. Het onderzoek van de afdeling Forensische Opsporing wees uit dat er geen misdrijf in het spel was.

De nabestaanden mochten na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie met het stoffelijk overschot vertrekken.