Dienstverlening politie in gedrang vanwege brandstof tekort

930

Sedert zaterdag konden niet alle politievoertuigen getankt worden. Naar verluidt heeft de regering de leveranciers voor hun geleverde diensten nog niet betaald. Om dit tekort op te vangen, vroegen poltiemannen die geen brandstof hadden aan andere stations om assistentie of vroegen in andere gevallen de aangevers zelf naar het bureau te komen.

De politiemannen van Santo Boma proberen hun verzorgingsgebied tegemoet te komen door dat beetje brandstof te gebruiken om naar urgente meldingen uit te rijden, geld in te zamelen voor de aankoop van brandstof voor arrestatentransport of door hun eigen auto in te zetten om naar de plaats delict te gaan.

VHP-parlementarier, Krishna Mathoera
VHP-parlementarier, Krishna Mathoera

VHP-parlementarier, Krishna Mathoera, ook vroeger oud-commissaris van de politie, gaf aan hoe schandalig deze situatie is in tijd van deze hoge criminaliteit. De regering heeft het volk wederom voor de gek gehouden met al de mooie beloftes die gewoon bij mooie verhalen blijven en helaas daaraan geen daadkracht is gekoppeld. De regering laat duidelijk zien dat zij de cricis niet aankan.

Het VHP-assembleelid vond tenslotte ook dat het volk aan haar lot is overgelaten. Door het niet optijd beschikken van brandstof bij de verschillende politiestations is de dienstverlening naar de samenleving toe in gerdrang gekomen.