Drie bekenden van politie aangehouden

913

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft op vrijdag 13 januari de 29-jarige Romano A. , Fabian W. (35) en de 28-jarige Winston C. alias “Kleine” aangehouden.

Tijdens surveillance zagen de wetsdienaren nabij de kruising van de Kwattaweg en de Washingtonstraat een voertuig met drie verdachte figuren. Bij het stoplicht werd de autobestuurder tot stoppen gesommeerd.

Bij een ingesteld onderzoek in het voertuig werden aangetroffen en in beslag genomen twee kleine pakken marihuana’ s, gereedschappen die gebruikt worden bij het plegen van inbraken, handschoenen en pangi’s.De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau.

Tijdens de voorgeleiding bleek Romano niet lang terug voorwaardelijk in vrijheid te zijn gesteld. Hij heeft ook bekend dat de in beslag genomen goederen hem en zijn broer toebehoren. Het voertuig is van zijn zus. Zijn kompanen, zijn eveneens meer dan drie keren in aanraking geweest met de politie.

Hangende het verdere onderzoek is dit trio overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Zij werden ook opgespoord voor andere zwaarwichtige zaken.

Na te zijn voorgeleid op zaterdag 14 januari zijn deze bekenden van de politie wederom achter slot en grendel geplaatst.