Huissleutel leidt tot moord jongere broer

1863

Marlon Vianen (45) heeft zijn jongere broer Jerrel (21) op woensdag 18 januari doodgewurgd.
Via een melding van de Centrale Meldkamer kreeg de politie van Geyersvlijt de melding binnen dat een man levenloos is binnengebracht op de Spoed Eisende Hulp(SEH) van het Academisch Ziekenhuis (AZ).

Aangekomen op de SEH trof de politie het levenloze lichaam aan van Jerrel. Het slachtoffer kreeg ruzie met zijn oudere broer, welke uitmondde in een hevige vechtpartij. Jerrel werd door Marlon gewurgd tot hij de geest liet. Familieleden probeerden tevergeefs hem met alcolade en andere middelen weer bij bewustzijn te krijgen. Op eigen gelegenheid werd Jerrel naar de RGD- poli van Geyersvlijt gebracht.

Helaas was die gesloten, waarna de familie de SEH aandeed. Bij aankomst stelde een arts vast dat Jerrel reeds dood is. Zijn lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Marlon die na het gebeuren op het politiebureau van Geyersvlijt aanmeldde, werd aangehouden en voorgeleid. Hij is na de nodige afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.