Vrouw brengt man steekverwondingen toe

1953

Op maandag 23 januari is de 29-jarige Belinda H. ingesloten door de politie van Latour nadat zij haar man Dirk steekverwondingen toegebracht na een woordenwisseling.

De vrouw kwam te weten dat haar man een andere liefdesrelatie onderhoud. Er ontstond een woordenwisseling tussen partijen. De vrouw werd zo boos dat zij een scherpvoorwerp pakte waarmee zij hem enkele steekverwondingen toebracht. Dirk is opgenomen in een ziekeninrichting voor medische behandeling.

Belinda verliet na de daad de woning waarin zij en haar partner verbleven. Na bekomen informatie hebben de wetsdienaren de verdachte op een ander adres kunnen opsporen en aanhouden. De vrouw verklaarde aan de politie door haar rivaal via SMS-berichten te zijn uitgescholden, reden voor haar om haar partner daarmee te confronteren. De confrontatie liep uit de hand.

De politie van Latour onderzoekt de zaak verder.