Personeel Commissariaat Para zet DC Armand Jurel in de bloemetjes

906

De jarige districtscommissaris (dc) Armand Jurel, kon niet bijkomen van de schrik toen hij op dinsdag 24 januari de vergaderzaal van het commissariaat Para binnen stapte en voor een volle zaal familie, vrienden, collega dc’s en personeelsleden in feestelijke stemming kwam te staan. Jurel is door het personeel verrast met een feestje vooruitlopend op de viering van zijn zestigste verjaardag op donderdag 26 januari 2017.

Jurel die nietsvermoedens even op kantoor was uitgenodigd voor een werkbespreking kon zijn ogen en oren niet geloven toen hij de deur opendeed en de muziekformatie met de polonaise begon. Waarnemend dc Adjaikoemaar Kali overhandigde enkele presentjes aan de jarige dc, waaronder ook een zilveren broche in de vorm van een locomotief, het beeldmerk van commissariaat Para.

Op het verassingsfeest waren ook politieke structuren, collega dc’s en parlementslid Patrick Kensenhuis aanwezig . De deken der districtscommissarisen, Roline Samsoedien, heeft dc Jurel voorgehouden zich te vermaken tijdens zijn voorlopig verlof, en ingaande 1 maart 2017 terug te keren om zijn werkzaamheden als dc van Para weer op te pakken.