Minister Edgar Dikan instaleert nieuw bestuur OWMCP, directeur Small ontheven

822

Overliggend Waterschap-Multipurpose Corantijn Project (OWMCP) krijgt een nieuw bestuur onder leiding van de heer Nastali Pawirodikromo.

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkelingen heeft dit nieuw bestuur het afgelopen vrijdag geïnstalleerd. Het nieuw bestuur bestaat uit aangewezen personen en is niet gekozen. De bewindsman vraagt het nieuw bestuur om daadkrachtig op te treden en binnen een half jaar succesvolle resultaten te boeken. Na Minister Edgar Dikan, kwamen ook DC Joeloemsingh en het DNA-lid Doekhie hun zegje doen.
De eerste daad waarmee het nieuw bestuur kwam, was de ontheffing van de directeur van OWMCP, Dhr. Richenel Small. Hij werd dinsdagmiddag per deurwaardersexploot in kennis gesteld van zijn ontheffing met als reden: vanwege gewijzigde beleidsinzichten.
Small was sinds de periode 1991-1992 lid van het MCP Beheer. Vanaf 2003 zat hij in het bestuur als secretaris/penningmeester en sinds 2010 als directeur.
Hij zal dus alle belangrijke zaken an de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur, Nastali Pawirodikromo, moeten overhandigen.