28-jarige Gregory aangehouden voor bedreiging

885

De politie van Lelydorp heeft de 28-jarige Gregory A.op zaterdag 29 januari aangehouden voor bedreiging. De man moest in opdracht van een werkgever werkzaamheden verrichten bij hem thuis. een andere manspersoon was op hetzelfde moment bezig met graafwerkzaamheden voor dezelfde werkgever.

Beide mannen moesten elkaar bijstaan om de werkzaamheden uit te voeren. Gregory die met zijn medewerkers de duikers zou plaatsen in de goot die moest worden opgegraven, kreeg mot met de meneer. Er ontstond een woordenwisseling, waarbij Gregory doodsbedreigingen uitte. Volgens de aangever liet hij duidelijk doorschemeren met hem te zullen afrekenen bij zijn woning.

Nadat er aangifte is gedaan door de man is Gregory opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.
Gregory heeft tijdens zijn verhoor ontkend de man te hebben bedreigd.