65-jarige buurman ingesloten voor diefstal water en vernieling

759
hand of a prisoner

De politie van Lelydorp heeft de 65-jarige buurman Paul D. aangehouden voor vernieling en diefstal. Een aangever deed het politiebureau aan en deed aangifte tegen Paul bij wie hij een perceel heeft gekocht.

Paul leeft al enige tijd in onmin met zijn buurman, de aangever, van wie hij vindt dat hij zomaar op zijn perceel is gaan wonen. De aangever deed het politiebureau aan met alle documenten waaruit blijkt dat hij het perceel heeft gekocht van Paul.

Op de bewuste dag sloeg Paul enkele rijen stenen die door de aangever waren opgetrokken voor het bouwen van een schutting stuk. Daarna is de man op het erf geweest. Paul plaatste een waterslang en tapte de hele dag water van de benadeelde.

De verdachte is na het opnemen van de aangifte opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Paul ingesloten. Hij geeft toe de strafbare handelingen te hebben gepleegd en dat hij het water heeft getapt omdat de SWM zijn water toevoer heeft afgesloten.