‘Don’t be afraid’ door Rainer Karioredjo, staat nu wereldwijd verkrijgbaar op Amazon Kindle

1178

don't be afraidDe jongste Surinaamse schrijver, Rainer Karioredjo meer bekend als Rain, heeft ruim vier maanden geleden een 8-talig gedichtenbundel uitgebracht. Op 29 januari 2017 was het zover dat hij met een ander nieuw bundeltje op de markt kwam. Het is een Kdrama verhaal met Zuid Koreaanse series getiteld: “Don’t be afraid”.

Het verhaal bestaat uit 16 hoofdstukken die verdeeld zijn in 4 e-Books. Deze e-Books zijn te verkrijgen op Amazon Kindle. Dat wilt zeggen dat Rain zijn 3e, 4e, 5e en 6e boek tegelijk heeft uitgebracht. “Het is het langste verhaal dat ik ooit heb geschreven.”, duidt de jonge auteur aan.

Het verhaal gaat over een tiener die door een verkeersongeval in contact is gekomen met een Zuid Koreaanse top acteur. Na te hebben opgemerkt dat de jongen geen onderdak heeft en dat er iets mis is met hem, besloot de acteur de zorg op hem te nemen, terwijl hij hem in die tussentijd ook hielp om zijn familie op te zoeken. Het twee-tal bouwden samen een goede relatie op. Dankzij de tiener, zit de acteur nu weer in een relatie met zijn ex-vriendin. Maar wat gebeurd er als de inspecteurs ontdekken dat de jongen illegaal in het land is?

Behalve dat het verhaal in het engels staat geschreven, maar dat er ook een beetje Koreaans ertussen te lezen is, heeft het verhaal ook veel onderwerpen zoals; huiselijkgeweld, kindermishandeling, vertrouwen, cultuur en traditie, taal, toerisme, avontuur, mysterie, romans en familie relatie.

Het verhaal speelt zich af in Zuid-Korea, China, Thailand en Indonesie.
De teaser van dit verhaal hieronder te bekijken.