a.s.Highwaystar vs. Interpul 2 5 febr 2017a.s.Highwaystar heeft zondag een late overwinning geboekt op Interpul. Pas in de laatste tien minuten van de wedstrijd lukte het a.s.Highwaystar om een 2-2 gelijkspel tenslotte met 4-2 te winnen. Orfe Donk scoorde in de 81e en 90e minuut.

Eerder waren Gregory Clemens en Romario Susana ook al trefzeker voor a.s.Highwaystar. Aan de zijde van Interpul vonden Awinash Laldhari en Ian Laldhari het net. Zowel Esmon Beukenhout als Feurlen Soeropaiman van Interpul kregen rood. Verder boekte Hindboys in de eerste klasse een makkelijke overwinning op Hindelaya. Na een 2-0 tussenstand werd het tenslotte 5-0. Davey Amatrais, Bjiorn Hahn, Vikesh Mangalie 2x en Diego Wolff scoorden voor Hindboys.

a.s.Highwaystar vs. Interpul 1 5 febr 2017In de tweede klasse won HVV met een 9-0 monsterscore van Amor II. Giorgeo Dahl, Fhensie Godfried, Nilesh Mahesh 3x en Rashwin Ramsoek 4x scoorden voor HVV. Prithvie Rewat van Amor II kreeg in de 56e minuut de rode kaart. Verder verloor Jong Jivan Jotie 2012 met 3-5 van KD 2011. Raoel Abdoel, Kurwin Afroedoe 2x en Giovannie Sadhoe 2x waren namens KD 2011 de doelpuntenmakers. Jogesh Chedie, Soeradj Mahadien en Radjinderkoemar Rattan scoorden elk een keer voor Jong Jivan Jotie.

De stand in de eerste klasse: 1. SCV 10 – 24 pnt, 2. s.v. Welgedacht C 10 – 24 pnt, 3. s.v. Amor 11 – 21 pnt, 4. a.s. Highwaystar 11 – 21 pnt, 5. Jivan Jotie 10 – 15 pnt, 6. Interpul 11 – 14 pnt, 7. Hindboys (*) 10 – 13 pnt, 8. Hindelaya 11 – 10 pnt, 9. BKV (*) 16 – -3 pnt. De topscorers in de eerste klasse: Hill Miquel (SCV) 10 dlp, Jagai Nitesh (Jivan Jotie) 9 dlp.

De stand in de tweede klasse: 1. Jong India 6 – 14 pnt, 2. Neta Dell 6 – 14 pnt, 3. Cruzeiro 6 – 13 pnt, 4. The Red Rose 6 – 12 pnt, 5. HVV (*) 6 – 8 pnt, 6. Caravan 2010 6 – 7 pnt, 7. Sudhar 6 – 7 pnt, 8. KD 2011 6 – 5 pnt, 9. Jong Jivan Jotie 2012 7 – 3 pnt, 10. s.v. Amor II 7 – 1 pnt. De topscorers in de tweede klasse: Ramsoek Rashwin (HVV) 10 dlp, Ardin Giano (Jong India) 7 dlp.

Het vervolg programma donderdag 9 februari 2017 ziet als volgt: 18.30u T. Neta Dell – Cruzeiro, 20.20u E. SCV – a.s Highwaystar. Zondag 12 februari 2017: 10.30u T. Sudhar – Jong India, 12.30u T. Caravan – The Red Rose, 14.30u E. Interpul – Hindelaya, 16.30u E. s.v. Welgedacht C – s.v. Amor.