Start realisatie gigantisch project te Colakreek

1315

In het district Para te Colakreek vond afgelopen zondag de eerste steenlegging van een gigantisch project plaats; namelijk de bouw van een airport hotel: het West Leisure Hotel N.V. In dit project is ook een reusachtig attractiepark opgenomen. Beide zijn 5 km van de luchthaven van Zanderij verwijderd.

Cyril Soeri, financieel adviseur bij het accountantskantoor Tjon A Hung Consulting N.V., is de schrijver van dit businessplan voor dit project. Hij gaf aan dat belangstellenden in de gelegenheid worden gesteld een vakantie huis of aandelen te kopen. Een vakantiehuis kost Euro 65.000. De eigenaren van deze vakantiehuizen zouden dan ongeveer drie maanden van het jaar dat huis bewonen en de overige maanden zullen deze door het management worden verhuurd, om zodoende de eigenaren van inkomsten te verzekeren. Ook is de prijs per aandeel per individu inmiddels al berekend en die is gesteld op US-dollar 100 en per aandeel en voor bedrijven is dat US-dollar 3000.

Momenteel is er ruim 1 mijoen US-dollar geïnvesteerd voor de ontbossing van een 45 hectare gebied. Sanitaire voorzieningen, een aantal vakantiehuizen en moderne cabana’s zijn er inmiddels al. De aanleg van zwembaden, meren-, fruit-en vogelparken zullen nog volgen. Met de bouw van dit project zal er voor de gemeenschap van het district Para veel werkgelegenheid ontstaan. Om de realisatie van dit project sneller te laten verlopen probeert het management van West Leisure en Aqualand daarom ook partnerschappen aan te gaan.